Колеги и приятели се сбогуваха с Валентин Терзиев с емоционални думи и видео

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Колегите на трагично загиналия край Шабла подполковник Валентин Терзиев не спират да скърбят за него.

Малко след като въздушният ас беше погребан вчера с почести, неговият колега и приятел Кирил Гинев написа сърцераздирателен статус във Фейсбук:

“Прегръщам те! Липсваш ми много! Не знаех, че те обичам толкова много! Днес би последната сирена! Готовност номер 1! От двигателите… Запуск!… Ще се видим горе! И да знаеш… отново ще летим на парад заедно в спарката, но на друго място и по друго време! И този път ще минем още по ниско, така че хората да чуят камбаните на “Александър Невски” от нашето минаване. Да знаят, че Терзо бе наистина прекрасен, наистина… Та стягай спарката и направи таблицата! Аз ще нося полетните листи! И да не пропуснеш да сме двамата отново! И помоли Господ да ни пази! Защото аз не успях да се помоля както трябва за теб, докато бе сред нас! Щом животът не е вечен и смъртта не е безкрайна. Никога няма да е същото! НИКОГА!”, написа Гинев.

Други колеги и приятели на загиналия по време на учението край Шабла пилот на МиГ-29 се сбогуваха с него с емоционално видео в интернет. В него се виждат архивни кадри от полети на Терзиев през годините – фигури с изтребителя във въздуха, както и летене в нощни условия. Кадрите бяха качени в YouTube и в страницата на Военновъздушните ни сили.

Към видеото е написано: “Терзо, ти и твоята усмивка ще останете в сърцата ни завинаги! Продължавай да летиш и бдиш над нас!”

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар