Путин

Колкото повече се проточва войната в Украйна, толкова повече става ясно за широката публика, че Путин е умен лидер, който действа рационално

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Колкото повече се проточва войната в Украйна, толкова повече става ясно за широката публика, че Путин е умен лидер, който действа рационално и със съзнание за огромна отговорност, а целокупният западен елит е глупава и ненужна бутафория във фактически фалит.

Байдън е лидер на дементия свят, спихнат и опоскан от либералната идеология и историческа изхабеност от интензивна експанзия и умора.

Путин реанимира една унищожена от комунизма и капитализма страна, което говори не толкова за неговата изключителност, колкото за нейната. Това е ръжен, срещу който не се рита.

Родните пропагандатори твърдяха, че до края на март Русия ще фалира.

Много поздрави от кмета на Ню Йорк: “Трябва да ми кажете какво да махна от чинията, ако искате да сложа нещо друго в нея. Идвам при вас като градоначалник и казвам:

„Ето колко имаме, това е всичко“, заяви кметът на Голямата ябълка по време на събитие в Стейтън Айлънд, организирано сдружението с нестопанска цел „Проект гостоприемство. “Намираме се във финансова криза, каквато не можете да си представите“, добави той. „Уолстрийт се срива, ние сме в рецесия.“

Явор Дачков

Коментари

Коментара



loading...












There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар