Колкото Unlimited, толкова повече | IT.dir.bg

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2021 е годината, в която неограничените възможности бележат своя успех. Използваме това, което имаме, без да се притесняваме за неговия лимит. Наслаждаваме се на всичко, когато и където поискаме, и това е така, защото нашето желание е да бъдем – неограничени.

Нуждата от безкрайни възможности поражда у нас желанието за свързаност. Дигиталният свят, в който живеем, изисква да имаме бърза връзка по всяко време, което ни дава сигурност и спокойствие. Потреблението на комуникационни услуги у нас нараства всяка година, като 75% от българското население вече използва активно интернет на територията на страната. Безлимитното използване на тези услуги позволява на обществото да бъде комуникативно и добре запознато с всичко, което се случва на момента. На прага сме на използването на 5G мрежата, която ще ни позволи максимално бързо да комуникираме помежду си, което ще ни предостави невероятни възможности.

Българският мобилен оператор Теленор разширява своето портфолио с нови абонаментни планове, които позволяват на клиентите си да бъдат неограничени в своята комуникация.

Tотал Макс залага на най-добрата мрежа в България “За твоето тук и сега”, според международната компания – umlaut, която позволява на клиентите на оператора да бъдат активни и свързани от всяка една точка на страната.

Unlimited възможностите, които Теленор предоставя за своите потребители, дават пълна свобода на желанието им за всякакъв вид комуникация. Безкрайните минути, мегабайти и SMS-и им позволяват да бъдат максимално активни в дейностите, които ги заобикалят, без да се притесняват за техния лимит.

От компанията предлагат и неограничени минути, които са предназначени за роуминг в зона Европейски съюз, с което искат да затвърдят идеята от новия абонаментен план за безгранично и безпроблемно свързване.

Използване на неограниченото в нашия живот е отправна точка, към която постоянно трябва да се стремим. Трудно е да комуникираме, да обичаме, да опознаваме, да се радваме, тогава когато има ограничение над нас.

Само когато не знаем границите, на които сме способни, тогава използваме пълния потенциал на нашите възможности. Колкото Unlimited, толкова повече.

 

* съдържание на Теленор

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар