Колко е висок прагът на националното омерзение и унижение и в какви мерни единици се изчислява?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прочели сте, предполагам, поредната ужасяваща новина за брутално отношение към болни възрастни хора, които разкриват записи от скрита камера, поставена от внучката на един от настанените в дома в Пловдив.

Болните хора са заключвани, държани са гладни или на минусови температури да измръзнат, дрогирани са с хапчета и са унижавани жестоко от персонала в дома.

Вероятно сте видели и кадри от срещата на премиера с близките на зверски убитото момиче в Галиче. Няма начин да не знаете, че предстои среща на премиера със запалянковците на ФК “Левски”.

 

Едва ли сте пропуснали и вестите за извънредните срещи на Бойко с кметове и министри за решаване на водната катастрофа в Перник, Плевен, Ловеч и предстояща катастрофа в други населени места, където режим на водоснабдяването застрашава повече от половин милион българи.

Чудя се дали не предстои да видим, чуем и прочетем, че Бойко лично е посетил дома за възрастни хора в Пловдив и какви мерки е предприел срещу изтезанията и издевателствата над тия нещастници?

Чудя се колко е висок прагът на националното омерзение и унижение и в какви мерни единици се изчислява?

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар