Лена Кирил Симона

Колко е хонорарът на Лена за секса с Киро. Защо БТВ, Нова и БНТ още крият видеото с парапета

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Въпросът не е кой с кого спи, а кой колко и откъде плаща. Това е цялата философия на аферата „Киро – Лена – парапет“.

Похитените медии не разбират това и яростно бранят прелюбодейците. Цената тепърва ще стане ясна.

Ето сега от СЕМ пратили декларация, че настояват БНТ да спазвала „високите професионални стандарти“?! Това, задето си позволили вчера да публикуват в сайта си една снимка, на която се вижда, че Киро и Лена са се хванали за ръка.

Вижда се с просто невъоръжено око, бе. Ние не сме идиоти, колкото и да ни мислят за такива от СЕМ, АЕЖ, НПО-тата около „Америка за България“, БТВ, Нова и цялата олигархично-медийна менажерия. Колкото и да натрапват водевилното „зрителна измама“, колкото и измъчени видеа от „различни гледни точки“ а прожектират.

Забележете – БНТ не прави никакъв коментар към снимката, просто я публикува като образ от деня. Всеки сам си прави изводите. Алюзията за потенциалната интимност идва не от обществената телевизия, а от коментарите в сайтовете и социалните мрежи.

Но ето сега СЕМ размахва пръст на БНТ в типичната роля на цензор. Гузен негонен бяга.

Аз бих разбрал критичността на арбитража, ако бяха порицали БНТ за това, че не посмяха да пуснат в програмата си далеч по-интригуващото и важно видео от парапета. На практика укриха съдържание от висок обществен интерес, изменяйки на функцията си да информират обективно публиката.

За видеото с парапета никой не смее да мъцне. Концентрираха се върху далеч по-лесното и безопасното – дали Лена и Кирето се били държали на ръце?!

Аз искам да разбера не дали се държат за ръце, а дали ръката на Киро бърка под полата на Лена в 8,30 сутринта в неделя насред стълбището на едно туристическо airbnb тип плющялник. И дали седмица по-късно Киро не изплаща на Лена хонорар за сексуслугите под форма на договор с държавната БРБ. Каква е общата стойност на този хонорар и дали не е редно да бъде възстановен на данъкоплатците.

Лена много се възмути – заподозрели я, че преплита ръката си в Кировата. Веднага протестира във фейсбук. Но не се възмути, когато ПИК пусна видеото с парапета, не отрече, че те са на кадрите.

Тогава? Излиза, че са те и че сме в ситуация на конфликт на интереси.

Който бърка под полата, той не хваща за ръката. 

Радостното е, че КПКОНПИ вече образува производство по темата, сезирана от нашата агенция. Чакаме резултати.

За мен поуката от цялата тази история е следната: българските „национални“ телевизии и присъдружните им медии от кръга „Капитал“ изцяло обслужват отишлото си правителство и ще го обслужват безскрупулно по време на цялата предизборна кампания. В тази връзка за мен постоянно актуален си остава въпрос кой е реалният собственик на БТВ и Нова, кой контролира редакционното им съдържание, кой диктува в слушалките на Хекимян, Цънцърова, Цветанка Ризова, Лора Крумова, Виктор Николаев, Индиеца…

Не, не диктуват собствениците на хартия! Друг е! Казва се Иво Прокопиев, в полза на двете си марионетни партии ДБ и ПП.

И СЕМ, ако случайно си беше на мястото, щеше да разнищи именно този сюжет.

 

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар