църква украйна

Колко нашественици от Украйна вече са в България?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Колко нашественици от Украйна вече са в България?

Защо медиите престанаха да дават сводка за броя им? Колко от тях са мъже в боеспособна възраст? Колцина от тях се числят към националистите, след като арогантно се показват с техните знамена и символика ?

Колко и какво оръжие са внесли? Какви суми в действителност получават от българската държава, т.е. от нас? Защо не са въдворени в бежански лагери с ограничено право за движение из селищата и страната?  Докога ще пребивават в България? Колцина от тях работят? Вярно ли е, че заплатите на тия, които са „приели“ да упражняват някакъв труд, са с 400 лв. по-високи от месечното възнаграждение на българските им колеги?

Към кои политически, финансови и военни кръгове в Украйна всъщност принадлежат завоевателите, които окупираха най-хубавите територии на България? Защото вече е пределно ясно, че това не са представители на „народа“. Кой попита българското общество дали е съгласно с тяхното допускане в нашата държава? Кой упълномощи националните предатели да харизват българска земя? Парламентът разреши ли на предателското правителство да ги покани и настани у нас? Има ли наистина такова решение на НС?

Кой позволи флагът на чужденци да се вее над общини и църкви в нашето Отечество? “

„Дори Киро да бъде изритан утре, кой ще накара „бежанците“ да си тръгнат, след като броят на мъжете им многократно надвишава този на карикатурната „българска армия“?

Какви ще бъдат отношенията на украинските пришълци с натовските ни „защитници“, които се дислоцират на същите участъци? Предполагам  топли?

Бедна, унизена, поругана Родино! Майко на великия Крум, на Симеон, на Самуил, на Калоян, на Момчил, на Раковски, Левски и Ботев! Напразно плачеш с кървави сълзи! Синовете ти задават въпроси в социалните мрежи. Воюват от дивана. Зъбят се на компютъра. И доволни си лягат да спят с чувство за изпълнен патриотичен войнски дълг. Никой не вдига ръка да те защити!“

Милена Върбанова

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар