Колонизаторите от ЕС отново искат и настояват

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Колонизаторите отново искат и настояват.

Всякакви илюзии за суверенитет и самостоятелност на българската политика са изключени. Както впрочем, и на другите европейски страни, с тази разлика, че на техните лидери отвреме навреме им стиска да се противопоставят на евротерора.

ЕК искала до лятото 70 % от европейските граждани да бъдат ваксинирани. Само, ей така, ако може да попитам – НАЛИ БЕШЕ ДОБРОВОЛНО? Или вече ще е зорноволно, защото ЕК ИСКА!

И щяло да се въведат ваксинационни паспорти, забележете, и за да могат да се проследяват по-добре страничните ефекти на ваксината. Все едно да те маркират като говедо и да те следят дали ваксината ще те умОри или ще си припкаш на воля. И естествено, не може да си ходиш където си искаш, ЗАЩОТО СИ МЕДИЦИНСКИ ЕКСПЕРИМЕНТ и трябва да проследят какво се случва.

Още по-втрещяващо е, че ЕК давала /колко великодушно/ възможност на държавите да дадат ПРИВИЛЕГИИ на ваксинираните – например да посещават кино, театър и търговски центрове. Тоест, да посещаваме обществени места ВЕЧЕ СТАВА ПРИВИЛЕГИЯ. Киното е привилегия. Общественият транспорт е привилегия. Пътуването е привилегия. А тези, които не са ваксинирани – какво? Крепостни селяни? Роби? Втора ръка? Илоти?!?

 

Ако сега не се възпротивим, ще заслужаваме напълно съдбата си на илоти, които нямат правото дори да напускат дома си. Нямат правото да работят, а са длъжни да се подчиняват на господарите си. Безумието е пълно. А някой от вас прави ли си илюзии, че Онуй може да се противопостави на господарите си?

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар