КОМДОС, комисията за досиетата в ДС трябва да бъде незабавно закрита

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

КОМДОС, комисията за досиетата в ДС трябва да бъде незабавно закрита.

Манипулациите в комисията са в тенденциозна зависимост от управляващото правителство. Досиетата продължават да бъдат търговски обект с политически привкус. Припомнете си кой назначава комисията. Кой от вас знае за възнагражденията там, за заплатите превишаващи многократно месечния доход на обикновения депутат.

В комисията съществуват хора без познание за архив, документален порядък и история. Председател на комисията днес е милиционер от добричката НМ /Народна милиция/. Комисията продължава своя мандат в нарушение и съгласие с управляващия гербаджилък.

Количеството от верноподанически калинки е пожелано.
Чувствителни персони не бяха разкрити. Служител с най-висока длъжност от световна значимост беше потаен бидейки марионетка в ръцете на тиква. Собственик на асансьор ще бъде „деликатно“ регулиран в своите политически действия срещу статуквото.

Един виден Мултак сред множеството от мултаци ще остане прикрит след обем от доноси унищожили човешки съдби. Кирлив доносник /бидейки министър/ ще бъде „реактивиран“ за клетвите му в НАТО. За досието на т.н. „падишах“ няма да чуете и дума.

Лечение има. Лустрацията днес би имала незначителен ефект. Истинските мръсници са отдавна покойници. Единствено и правилно решение е пълната дигитализация на съществуващите документи и публичен достъп до същите. Цялата информация без зачерквания, покойници, доносници и реактивирани. Всичко до дъно. Цялата истина.

Да, ще има болка, ще има омраза, ще видите роднини, приятели, колеги. Ще имате право на обяснение – принуден, изнудван, без съгласие, патриот, по служба, несъзнателно…

Истината, цялата истина.
Останалото е рекет.

вм

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар