Комисията по ревизията изслушва бизнесмена Илчовски на фона на бурни страсти в зала (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Новото заседание на Комисията за ревизия на управлението през последните 10 години заседава отново в условия на скандали и остри реполики между присъстващите. След като в сряда бизнесменът Светослав Илчовски обвини управляващите в корупция, днес се очаква той да аргументира твърденията си с документи.В залата присъстват и собственикът на фирма “Градус”, който обяви, че ще съди Илчовски. Причината – неверните, по думите им, факти, които нанасят вреди на имиджа на компанията.

Горещите страсти наложиха председателят на комисията Мая Манолова на няколко пъти да поиска от квесторите да изгони част от участниците. Сред заплашените е и депутатът от ГЕРБ Мануил Манев, който е сред основните говорители на висок тон. В защита той се оплака, че към него са отправени заплашителни знаци от присъстващ в залата.

Според друг представител на ГЕРБ – Дани Каназирева, представеното от Светослав илчовски не кореспондира с предмета на дейност на комисията и трябва да се препрати директно към компетентните органи. Изрази се и недоволство защо не са предоставени документите, дадени от Илчовски. Мая Манолова отговори, че те ще бъдат разгледани на закрито заседание, защото в тях фигурират фирмени обороти.

В сряда Светослав Илчовски отправи тежки обвинения към ГЕРБ и премиера в оставка Бойко Борисов за корупция и рекет, а по-рано днес той посочи коя според него е тайнствената Мата Хари, снимала в спалнята на министър-председателя в резиденция “Бояна”.

В интервю за Agri.bg бизнесменът твърди, че това е Мис “Плеймейт 2017” Маги Бадер. Самата тя реагира своевременно. С пост във Фейсбук Бадер категорично отрече изнесеното и призова медиите да проверяват информацията си.

“Така! Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда! Благодаря!”, категорично написа плеймейтката в профила си във Facebook веднага след обвинението на Светослав Илчовски.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар