Компанията зад смартфоните Nokia ще започне да предлага устройства и под бранда HMD

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

HMD Global, която стои зад смартфоните Nokia, ще започне да предлага устройства и под собствената си марка. Това обяви в LinkedIn председателят и главен изпълнителен директор на финландската компания, Жан Франсоа Барил, който заяви, че HMD са готови за следващата стъпка в своето развитие. 

HMD Global основава нов оригинален бранд HMD, под който планира да предложи ново портфолио мобилни устройства. Засега поне не изглежда, че смартфоните с марката HMD ще изместят изцяло тези с логото Nokia, тъй като компанията ще продължи да произвежда и такива.Интересна е заявката HMD да обяви и “колаборации с вълнуващи нови партньори”.


Не се посочва какво точно да очакваме от първите смартфони HMD, но шефът на компанията планира да продължи с по-достъпните и устойчиви модели, което не звучи като някаква вълнуваща промяна от това, което познаваме в момента с портфолиото Nokia. 

“Вече сме готови за следващата стъпка в нашето пътешествие – да навлезем на пазара независимо като сила, която ще създаде нов свят за телекомуникациите, фокусиран върху нуждите на потребителите.”, казва Барил. 

Целия текст на съобщението му вижте отдолу.

screencapture-linkedin-feed-update-urn-li-activity-7107027161290616834-2023-09-12-12 06 48

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар