Компания стартира международен конкурс за учители по английски език

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шведска фирма провежда конкурс за учители по английски език по целия свят. На победителя в преподавателското предизвикателство за 2022 г., което стартира днес, ще бъде присъдена награда от 1000 евро.

Предизвикателството за преподаване е конкурс, проведен от новинарското приложение Squid App и e насочен към подкрепа на учителите по английски език по време на преподаването им, за да започнат или подобрят преподаването на английски език с автентични новини. Кандидатите трябва да бъдат активни учители по английски език.Общото събрание на ООН обяви 24 януари за Международен ден на образованието, в чест на ролята на образованието за мир и развитие.


„Без приобщаващо и справедливо качествено образование и възможности през целия живот държавите няма да успеят да постигнат равенство между половете и да прекъснат цикъла на бедност, който изоставя милиони деца, младежи и възрастни“, коментираха от Глобалната кампания за образование за мир.

Днес 258 милиона деца и младежи все още не посещават училище; 617 милиона деца и юноши не могат да четат и да правят основна математика; по-малко от 40% от момичетата в Африка на юг от Сахара завършват прогимназиално училище, а около четири милиона деца и младежи бежанци са извън училище. 

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар