Компромат срещу Пламен Георгиев са действията и далаверата му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
От изявлението на шефа на КПКОНПИ разбирам, че Анти-корупционния фонд или хора работещи в, за или с него, са били обвиняеми от КПКОНПИ, и са им блокирани средства, и за това правели разследвания срещу Пламен Георгиев и за правели компромати срещу него.

Нервите, нервите, господин Георгиев – това е абсолютна и откровена лъжа.

Ех, клети Георгиев – първо, оставката ви е задължителна, каквито и гимнастики да правите с нотариалните актове. Нямате моралното право да съдите други за корупция, за действие които сами сте извършили – трябва да доказвате средствата с които сте станали собственик на този имот.

Второ, нито АКФ нито Свободна Европа са обект на ваши разследвания, нито можете да им блокирате средства, макар че нищо чудно да спретнете нещо спешно и урбулешката.

Трето, нямате идея за потенциала и мащаба на мрежата, която е ангажирана в тези разкрития. Можете да се опитате да атакувате един или друг център на разследвания, другите продължават.

Можете да контролирате медиите, не можете да контролирате Интернет, нито международните канали, а и още са останали свободни медии у нас.

Гузен не гонен бяга. Най-големият компромат срещу вас са действията ви. Хайде сега убедете българския народ колкото сте морален управител след тези разкрития и спешните ви действия по замитане на следите. За доказаване на доходи, за укриване на данъци. Или си мислете, че ще останете извън обсега на правосъдието?

 

Илиян Василев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Компромат срещу Пламен Георгиев са действията и далаверата му

Вашият коментар