КОМСОМОЛА на ГЕРБ пак наглее. Пуска поръчкова декларация срещу президента Радев

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Комсомолската организация на ГЕРБ (съставена основно от некадърни кариеристи, подмазвачи и паразити) си позволи най – нагло да излезе с декларация – паскивил, в която безцеремонно напада президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова.

Документът е бил изготвен по време на 10-ия Зимен пионерски лагер на движението, а днес е приет от членовете му.

 

Повод за пасквили били последните събития във Венецуела.

 

Младите комунисти от  ГЕРБ определят действията на Мадуро като престъпление срещу човечеството и припомнят, че подкрепят искането на международната общност за провеждане на нови и демократични избори в страната.

 

“На този фон българските остриета на руския хибриден гуру ген. Решетников – председателят на БСП Корнелия Нинова и техният президент Румен Радев, застанаха на страната на диктатурата и подкрепиха диктаторския режим на Мадуро. Те призоваха за ненамеса по казуса”, пише в комунистическата декларация.

 

“Дали Радев е европейски президент и натовски генерал или е куклата на конци на съветския генерал от КГБ Леонид Решетников? Проблемът е до къде той може да стигне, след като ценностната му система приема неутрално безразборното убиване на гладуващи хора от армия, само защото се опитват да достигнат до храна и лекарства? За нас е опасно такъв човек да бъде върховен главнокомандващ на Българската армия”, продължава нагло от комсомолците – подлизурковци.

 

Комсомолските структури на партията изразява несъгласието си с позицията на Радев за ситуацията във Венецуела (сякаш някой изобщо ги пита), като използва цитат от Данте Алигиери. “Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет”.

 

Водената от зам.-министъра на външните работи и известен некадърдник Георг Георгиев, младите комунисти от ГЕРБ обвиняват “другарката Корнелия Нинова” в лицемерие.

Според тях тя “умишлено крие пред българските си симпатизанти, че международната организация, в която тя е заместник-председател – Социалистическият интернационал, прие още преди дни Хуан Гуайдо и венецуелското Народно събрание за единствени легитимни органи в страната.

Капитал, с редакции

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар