Комсомола на ГЕРБ се превърна в оръжие на срещу президента. Да очакваме ли и становището на пионерчетата?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Огромен скандал гръмна днес в държавата.

Група младежи, назоваващи се МГЕРБ скочиха на президента Радев и го заляха с обиди и квалификации.

Ето част от тях:

Българските остриета на руския хибриден гуру ген. Решетников – председателят на БСП Корнелия Нинова и техният президент Румен Радев, застанаха на страната на диктатурата и подкрепиха диктаторския режим на Мадуро.

Това заявиха с своя декларация от младежката организация на ГЕРБ, които бистрят в момента политиката в СПА хотела в Сандански.

Ние от МГЕРБ питаме какъв президент е Румен Радев, след като в момент, в който цялата демократична световна общност подкрепя Хуан Гуайдо и парламента на Венецуела, той остана в отбора на малкото останали диктатори?

Дали Радев е европейски президент и натовски генерал или е куклата на конци на съветския генерал от КГБ Леонид Решетников?

Евразийският диктаторски манталитет на Румен Радев е очевиден и не може да се скрие. Проблемът е до къде той може да стигне, след като ценностната му система приема неутрално безразборното убиване на гладуващи хора от армия, само защото се опитват да достигнат до храна и лекарства? За нас от МГЕРБ е опасно такъв човек да бъде върховен главнокомандващ на Българската армия!

Радев и неговите  евразийските  кукловоди поставят няколко много сериозни въпроса: Дали всъщност президентът Радев не се опитва да се превърне в българския Мадуро – безцеремонен, циничен и самодостатъчен? Не и ли опасен за България?

Мили, комсомолчета от ГЕРБ!

Кой ви написа това „прочувствено“ слово?

Ненапразно ви наричаме „комсомолчета“. Вашата среща доста напомня на едни други такива събития от миналото, където се събираха младежи и механично вдигаха ръка и заклеймяваха ту гнилия капитализъм, ту войната във Виетнам, като си нямаха и понятие кой за какво воюва и къде, нито какво гние и как.

Всички партии си имат някакви младежки организации сега, но никой не дръзва да говори с такъв език. Всеки спазва приличието и уважава институциите и ако има някакво мнение, то е по един въпрос, а не по цялата политика на страната.

Ние имаме въпроси как така едни младежи не са се научили да уважават по-възрастните от тях, а да използват езика на омразата и то толкова жестоко?

Кой финансира тези семинари? Те винаги се провеждат в елитни хотели. В Балчик, в Стара Загора в доста скъпи дестинации и съответния осигурен лукс. Плюс вечерните дискотеки.

Кой и какво ви обеща, млади хора? Постове? Добри служби, пари?

Кои сте вие, че ще скачате срещу избола на 2,2 милиона българи? И ще им обяснявате какъв президент са си избрали?

Вярна ли е, че Цветанов ви е взел под крилото си и инструктира активистите какво да говорят пред безмълвната тълпа?

Наистина ли искате да решавате бъдещето на България? Ако е така, учете, образовайте се, школовайте си поведението, научете се на дипломатичност и уважение. Говорете с аргументи, не с лозунги.

Иначе всички ще ви възприемат като марионетки на конюнктурата.

А утре Борисов ще излезе и ще каже – младите хора поискаха оставката на президента и аз трябва да се съобразя с тях.

Само че вашите думи са неговите думи.

Кой ви ги издиктува?

И този КОЙ защо се страхува да ги изрече сам?

Не се ли чувствате малко използвани?

Защото ние се чувстваме много излъгани!

И приемаме цялата ви грижа за света и България, като лошо режисиран театър!

И очакваме словото на пионерчетата от ГЕРБ.

Или „Обединени детски градини за ГЕРБ!“

Не ви ли звучи идиотски?

Станислава СЛАВОВА Istinata.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар