Комсомолска правда: Tова от дясно е министър на отбраната на България, която е член на НАТО! Нали знаете ако наш военен министър се появи така пред войската къде ще зимува поне 50 години

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Руската преса продължава да се майтапи с Красимир Каракачанов министър на отбраната в България, членка на НАТО. Според вестник “Комсомолска Правда” военният министър на България е показал на всички какво и как не трябва да се прави пред армията.
Неуважение към войниците, неуважение към бойните знамена, това е най – малкото, което може да си помисли всеки един наблюдател на гротестната картина, която представлява Красимир Каракачанов, който приема поздрава на една от най – елитните девизии в България и нейната армия, именно парашутната.
Според журналистите на “Комсомолска Правда” ако военен министър на Русия се появи в този си вид пред рота дори, то неминуемо ще мръзне поне 50 години в Сибир докато служи с белите мечки, но явно в армията на България генералите нямат проблем пред тях да се разхожда един човек с наднормено тегло, облечен в мръсни дънки и сако все едно закупено от магазин втора употреба, добре че на снимките не се виждат и обувките на министъра на отбраната в България, че положението вече наистина определено щеше да изглежда плачевно.
И все пак трябва да се припомни на всички читатели, че България е единствената страна в света, която няма загубено военно знаме в битка, но с такъв министър и това ако днес влязат българите в битки сме сигурни, че ще бъде променено за историята.
Честта на пагона определено е погазено, но чутовното мълчание на българските генерали и армия е оглушително за целият народ.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар