Комунизма си отиде, но не и комунистите!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Комунизма си отиде, за да дойде нацизма.

Владимир Путин заяви, че в Европа управляват наследниците на нацистите.

И как да е по света след като тези дето най-много са крали имат тайни авоари, с които си купуват постовете във властта и после пак, и после пак и все така, и все така.

Днес картата на Европейският съюз наподобява това, което е искал самият Хитлер като отношението е такова, че все едно сме поробени и решенията ни за съдбата се взимат там някъде от Брюксел, но съдбите ни зависят от Берлин. Бойко Борисов, бивш слуга на Комунисти, а днес послушен наместник на нацисти в лоялност се кълне на САЩ и спира всякакви проекти на Русия и всякакви проекти на България както и продава всякакви летища и заводи на Турция, абе всичко прави каквото му кажат! И така Комунизма си отиде, но не и наследниците на комунистите у нас.

Изучили децата си в чужбина и възпитани в десни мурафети. Днес когато патриотизма си отиде разбираме, че интересът клати фесът. Така е било и така и ще бъде в свят където парите са над всеки идеал и винаги ще ви сложат някой кавал и на деветата дупка да свири дори, а България е в робия, нали?

Дали Хитлер или комунистите лагери строят и има ли значение кои стадото стрижат? Бойко Методиев Борисов на Американският посланик заявява, че ние Българите не сме свикнали да вземаме решение – трябва някой да ни ги дава, нали?

А Тодор Живков казва, че „ако нямаш пари как ще управляваш – може да управлява само този който има пари“!
Та дали комунисти или нацисти парите управляват парите!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар