Комунистите слязоха от гората: БСП обяви война на Румен Радев, червен журналист го нарече „фашист” и обеща да гласува за кандидата на ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Комунистите слязоха от гората и започнаха с провокациите – журналист от червената телевизия БСТВ открито обяви война на Румен Радев с изцепката, че ще гласува за кандидата на ГЕРБ Анастас Герджиков, защото има шанс да пребори „фашиста” – нашият президент.

Водещият на „Думата е ваша” Стоил Рошкев, който не казва и дума, без да я е съгласувал с лидерката Корнелия Нинова, нарече държавния глава „Фашиста”, докато пребоядисаните в социалисти леви опортюнисти уж подкрепят Румен Радев за втори мандат.

Зад мерзкото изказване прозира сянката на Корнелия Нинова, която се постара да получи прякора „Бойко Борисов в пола”. За бившата синя активистка упорито се мълви, както първо Narod.bg съобщи, че папка 300 000 лева на месец от престъпната шайка на ГЕРБ-ДПС да го играе удобна на мутрите опозиция.

Ето какво изплю Рошкев, който напук на уж лявата телевизия, открито се труди срещу върховния главнокомандващ, сякаш в услуга на бацетата:

Аз ще гласувам за АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ.

Не щото съм му турбо фен. А по причина, че е единственият, който има процентен шанс да пребори ФАШИСТА, който – кой знае що – бива подкрепян все още от скъпи мои /ригидни/ братя и сестри социалисти. Не се подавайте на скорошни предразсъдъци, мили другари. Отнемете силата на фашистите!

Аре, бе, къде е БАС?

Или БАС е някъде там във времето преди 1945 г. Май, да.

Постът на Стоил Рошкев може да подкрепите или отречете ТУК

Журналистът Любомир Кольовски, бивш зам. главен редактор на в. „Свободен народ“ и в. „Демокрация“, бивш главен редактор на в. „Подкрепа“ отвърна на провокативния пост така:

Значи, ще гласувате за ГЕРБ – СДС, респективно за Бойко и неговите токсични изотопи. Гласувайте, за когото щете, но не занимавайте публиката с подкрепата си за корупцията, мафията и гангстерите.

Заличавам Ви от списъка си в приятелската ми листа, защото сте част от канибалите във Вашата партия, на която аз не съм нито член, нито симпатизант. И изучавайте латински и древногръцки, за да си говорите с професора от „Новото време“, което „Старото време“.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар