Комфортът на банкяската мутра свърши. И у нас, и по света

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Комфортът на Онуй свърши – у нас и по света. Едно е под сурдинка да се мърмори, че нещо не уважаваш закона и съвсем друго евродепутат открито да те нарече „бандит“. И впрочем собственият ти народ от години да те нарича „мутра“, „престъпник“ и прочие мили думи….

Принципът, че можеш да лъжеш малка група хора дълго време, но не и много хора за същото време, е в сила. Въпреки неохотата си да се раздели с вярното куче-касичка, събиращо комисионни за европейските лидери, ЕС осъзна, че да продължи да го подкрепя, означава да се приравни към него. И съответно народите в съюза да видят какви лидери са си избрали. Винаги е било обществено неудобно да си приятел с престъпници. Най-вече когато всички осъзнаят този факт.

България е най-бедната и корумпирана страна в ЕС. България е там, където са бандитите. Бандити, подкрепяни от мафията и от европейските лидери. Бандити, оставени под политически и геополитически чадър на силните на света. Защото им вършат мръсната работа, за която не се говори. Само, че ние вече говорим. И заедно с престъпленията на бандита, все по-високо се задават въпросите ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ПОДКРЕПЯТ БЕЗРЕЗЕРВНО ДЕСЕТ ГОДИНИ ЕДИН БАНДИТ?!?

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар