Контрера: Докато партиите се борят за кокала, стотици хиляди афганистанци приближават границата ни

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Застрашена е националната сигурност на България и е крайно време армията да бъде изпратена на границата. За това призовава общинският съветник от ВМРО и председател на “Патриоти за София” в Столичния общински съвет Карлос Контрера.

“Нима толкова бързо забравихме нападенията, изнасилванията, грабежите и убийствата при предишното нашествие 2015-2016 година? От месеци ние от ВМРО предупреждаваме какво предстои. Пускахме писма и до служебното правителство и до президента, но без никаква реакция от тяхна страна. Едва сега, когато талибаните превзеха изцяло Афганистан и целият свят видя грозните кадри от летището в Кабул, “новите политици” решиха да си поговорят по темата на КСНС. И точно и единствено това направиха – “поговориха” си. Между другото. Просто отчетоха, че идва мигрантска вълна – без никакво решение как ще бъде спряна. Без пътна карта как държавата да реагира. Без никакви дипломатически действия на ниво ЕС или Турция. А вече дори Германия, която преди шест години ги призоваваше с “Добре дошли”, заяви, че ще връща мигрантите в държавите им”, посочва Контрера, цитиран от пресцентъра на ВМРО.

По думите му “за новите политически светила у нас обаче явно са важни други неща, но не и сигурността на българските граждани.

“А вече е късно. Ако не искате да чуете нас, то поне чуйте анализаторите, които го казват в прав текст – от Афганистан пристигат единствено и само млади мъже. От там майки с деца не идват, както не са идвали и при предишната вълна. Ако сега не изпратите армията на границата и не започнете категорични действия на ниво ЕС, ще превърнете България в мигрантския лагер на Европа”, предупреждава Контрера.

Според него КСНС по тези въпроси се е оказал “ялов, половинчат и безсмислен, а държавата и обществото се нуждаят от бързи и ефикасни мерки за противодействие на мигрантското нашествие и трафика на хора”.

Вчера във своята Фейсбук страница общинският съветник от ВМРО и председател на “Патриоти за София” в Столичния общински съвет призова армията незабавно да бъде пратена на границата.

 

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар