КОНТРЕРА шамароса Урсула: Ти погреба Европа!

Политика
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На тези избори за Европейски парламент очевидно гласуваме и по разделителната линия “за” или “против” модела Урсула фон дер Лайен. По-просто няма как да бъде илюстрирано едно от политическите разделения в Европа., пише кандидатът за евродепутат от ВМРО.

Контрера излезе с остра позиция срещу политиката на Урсула фон дер Лайен, която ще е кандидатът на ЕНП за председател на ЕК за втори мандат.

“Всички онези, които подкрепят и биха подкрепили модела “Урсула”, гласуват за сегашното. За това, което се случи в ЕС в последните десет години. Уродливото лице на ЕК, на либералния модел, на зеления екстремизъм, на антинационалното, глобалисткото. Всеки, който гласува за формация, която подкрепя Урсула, получава и ще получи това.

И обратното – хората, които сме против този модел, искаме по-малко регулация в ЕС, повече свобода на решенията за националните правителства, право на вето, изравняване на икономическия модел в Европа, за да няма беден Изток и богат Запад в рамките на ЕС.

ВМРО – Българско национално движение категорично е за Европа, но не и за Европа по модела “Урсула”. Затова от 2019г. ВМРО е част от групата на Европейските консерватори и реформисти – в борба за промяна на модела.

На тези избори се явявам като кандидат за евродепутат от листата на ВМРО с опита, който имам и като част от екипа на Ангел Джамбазки 2014-2019г. в ЕП, и като общински съветник с два пълни мандата в Столичния общински съвет.

Може да ме подкрепите на евроизборите с номер 26 в квадратчето и с преференция .

За единство на българската нация и силна България в силна Европа! Единство и сила!”, пише Контрера


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар