Конфликт, премисляне, изчакване. Как зодиите решават проблемите си?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Как подхождате, когато се сблъскате с трудност? Отказвате ли се, изнервяте ли се, търсите ли помощ? Вижте как решават проблемите си различните зодии.

Конфликт, премисляне, изчакване. Как зодиите решават проблемите си?
 © iStock

Овен

Не отлагате, а се изправяте пред проблема. Готови сте на всичко, за да го разрешите. За съжаление, понякога емоциите вземат превес и не действате тактически, а спонтанно. Борите се със страховете и тревогите си и не позволявате нищо да се изпречи на пътя ви и да ви спре. 


Телец

Когато се изправите пред даден проблем, вие първо си поемате дъх и осмисляте ситуацията. Опитвате да видите всяка страна и възможните подводни камъни. Готови сте за борба чак когато имате сценарий за всички положителни и отрицателни неща, които могат да се случат. В трудни ситуации намирате утеха в малките хубави дела и случки около себе си.

 

Близнаци

Търсите смешното в трудните ситуации. Вярвате, че с усмивка, малко късмет и усилена работа всичко може да бъде преодоляно. Но ако стане напечено, въпреки усилията ви, имате склонност да се затваряте в себе си и да изпадате в отрицание. В най-трудните моменти имате нужда само от човека до себе си, половинката, и никой друг не може да ви бъде опора.

Коя е най-лудата зодия в зодиака?

 

Рак

Когато изпаднете в трудност, имате склонност да се затваряте в свой собствен пашкул. Бавно и трудно осмисляте ситуациите, избягвате конфликта и търсите мирно решение на всеки проблем. Това често ви поставя в роля на жертва.

 

Лъв

Когато ви връхлети даден проблем, реакцията ви се състои от две действия. Първо се изнервяте и избухвате. След като се успокоите, се мотивирате, мобилизирате и сте готови за действие. Помнете, че не можете винаги да сте подготвени за всичко.

 

Добави описание

 

Дева

Когато говорим за стресиращи ситуации и проблеми, няма други като вас. Премисляте, изчислявате, съставяте списъци. Опитвате да предвидите всичко – от най-лошото до най-хубавото. Отнема ви много време, преди да предприемете каквито и да било действия. 

 

Везни

Когато попаднете в трудност, намирате утеха, отговори и спасение в човека до себе си. Не предприемате нищо, преди да получите одобрение и напътствия. Това може да ви изиграе лоша шега, защото ви прави зависими и нерешителни.

 

Скорпион

Вие сте уверени и сте готови да се заемете веднага с решаването на даден проблем. Действате импулсивно и дори непредвидените обстоятелства не могат да ви изплашат. Готови сте да тръгнете и по неотъпкани пътеки, стига това да доведе до разрешаване на проблема.

 

Според зодията: Какво другите никога не разбират за вас?

 

Стрелец

Когато се изправите пред даден проблем, всички разбират за това. Освен че активно работите по разрешаването му, искате да се уверите, че всички ще разберат през какво преминавате. Не обичате съвети, приемате ги с агресия и отричане, особено в най-трудните моменти.

 

Козирог

В проблемна ситуация често търсите второ и трето мнение за това как да подходите. Държите да следвате дадена логика и почти никога не сте импулсивни. Имате склонност да сте несигурни, ако се сблъскате с нещо ново и непознато. 

 

Добави описание

 

Водолей

Действате необичайно и се доверявате на интуицията си, когато попаднете в трудна ситуация. Винаги мислите не само за себе си, но и за всички наоколо. Алтруизмът ви води при взимането на решения. Имате склонност да оставяте себе си на последно място, дори това да попречи на вас, другите и в дългосрочен план да не разреши конфликтната ситуация.

 

Риби

Когато се сблъскате с проблем, често първо изпадате в тиха паника. Притеснението ви изяжда отвътре, но не споделяте с никого. Борите се с трудностите и вървите напред, дори да сте завладени от страх. Постепенно нервността бива изместена от увереност. Не обичате да се перчите и да парадирате. Достатъчно ви е удовлетворението от разрешения проблем.

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар