Концерт на Любо Киров влиза в стрийминг платформата Max

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Първият концерт на български изпълнител, който влиза в българското съдържание на международната стрийминг платформа Мах, е на Любо Киров. “Любо Киров – Концерт в София 2023” ще бъде достъпен за зрителите от 1 юли в платформата в селекцията “Български продукции”, в която има съвременни родни пълнометражни и кратки филми, както и сериали. Концертът на Любо Киров ще бъде и в селекцията от музикално съдържание на платформата сред изпълнители от световен мащаб като Lady Gaga, The Weekend и Lizzo.

Любо Киров е първият български изпълнител, който влиза със запис на концерт в съдържанието на стрийминг платформата Max. От 1 юли ползвателите на платформата у нас ще могат да гледат един от трите му поредни концерта в зала 1 на НДК от миналата година. В допълнение към него за феновете ще е достъпен и кратък документален филм, който показва „Турне 2023″ зад кулисите.

За българския екип на Warner Bros. Discovery добавянето на първи концерт на един от най-обичаните български музиканти е заявка за нов жанр в селекцията с локални продукции в Мах, и дава възможност на още по-многобройна аудитория да преживее едно музикално събитие от комфорта на собствения си дом.

Warner Bros. Discovery развива специална секция с българско съдържание в стрийминг платформата Мах  в последните над 6 години. По този начин осигурява достъп до качествени родни продукции и след техния събитиен живот (фестивален, кино и телевизионен). В зависимост от типа съдържание често продукциите са достъпни за гледане от чужденстранна публика и на други територии, на които платформата е налична. Сред последно добавените български заглавия в Max са късометражният филм “13-ти август”, детските игрални филми „Случаят Кюри” и “Случаят Тèсла“, както и хитовите сериали на БНТ 1 “Под прикритие“, „Вина“ и “Порталът“.

Концертът на Любо Киров и документалният филм, който надниква зад кулисите на “Турне 2023”, ще бъдат достъпни в онлайн стрийминг платформата Max от 1 юли.

Нашето детайлно ревю на стрийминг платформата на Warner Bros Discovery може да намерите ТУК.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар