Копейкин изтрещя: Ако вземем властта махаме мерките и всички граждани ще ги тестваме за Ковид 19 преди да влязат в магазините

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Варненският нехранимайко, който цял живот работи политик Костя Копейкин отново остави ярка следа и в тази предизборна кампания, като засега води с глупостта си дори пред опонента си от Варна Веселин Марешки, който изкара сина си едва ли не просяк, защото му износвал дрехите.

Според изказване на Копейкин пред десетина симпатизанти в Асеновград на улицата, същият се обявил за премахването на всички мерки по повод Ковид 19, но също така ако от партията му вземели властта, за да влизаме в хранителните магазини и МОЛ овете, ще трябва да си носим или правим тест за Ковид 19 пред вратите на магазините, защото там щели да ни проверяват.

Все още не е ясно кой ще плаща за Ковид тестовете, държавата или гражданите, но според запознати това не било ясно и на самият Копейкин, защото той нямал експертно мнение за тестовете. Припомняме, че само до преди три месеца Копейкин отричаше тестовете за Ковид 19, като твърдеше в социалната мрежа, че всички тестове дават фалшиви резултати.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар