Копейкин: Ще бъда избран за президент, Румен Радев не става

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Имам надежда да бъда избран за президент на страната.

Това обяви по Нова ТВ, Костя Копейкин, лидер на провинциалната партия от Варна, който вчера обяви, че влиза в надпреварата за държавен глава. Според него между Румен Радев и кандидат на ГЕРБ не може да се избира, защото няма разлика между политиките на Борисов и това, което сега прави служебното правителство на президента.  Румен Радев не става за президент.

Ние подкрепяхме работата на президента Радев, но вижте какви хора той назначи. Искахме среща с него,  но той не ни прие. Той е за влизане в еврозонота, за зависимост от чужд военен съюз, за ваксинация, а ние сме против това.  Продава България на колонизаторите.

В един бъдещ парламент ние ще поканим всички партии и ще им изложим нашите приоритети. Ако приемат нашите политики, ще ги подкрепим. „Възраждане“ е алтернатива на сегашното статукво в политиката.  Размечта се Копейкин и добавя:

Тази политическа система убива българската нация и работи за чужди интереси,  високопарно продължи монолога си,  проруският политик.

Той обясни и защо партията му организират протести и плащат за акции срещу принудителното ваксиниране.

Има страшно много фирми и институции, които ги тормозят и принуждават да се ваксинират. Този процес трябва да е доброволен. Искаме нормален живот без маски, без ваксини и принудителни мерки, настоява путинистът, но без да казва, по какъв начин това може да бъде постигнато.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар