Титаник Бойко ГЕРБ

Корабът потъва! Поредният действащ кмет напусна ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След обявяване на кандидатурата за кмет на общината, цари огромно недоволство! Благоевградската структура е разделена!

Втори кмет на ГЕРБ в община Благоевград подаде заявление за напускане на партията и се отказа от битката за следващ управленски мандат.

Чанко Чанев кметът на село Еленово е депозирал писмено мотивите си за дистанциране от политиката, която води благоевградското ръководство на партията на Борисов и категоричното си решение вече да не е в редиците на гербаджиите.

Това е втората кметска „оставка“ от редиците на ГЕРБ в Благоевград преди две седмици управникът на село Дъбрава Росен Георгиев също депозира заявление за напускане на редиците на партията, в създаването на чиито структури бе участвал преди време, пише струма. „Когато преди 20 години дойдох в Благоевград, градът ме плени със своята магнетичност и оживеност, влюбих се в него и решихме да останем тук цялото семейство.
Сега обаче децата ми ясно заявяват, че ще си търсят щастието другаде, защото тук няма перспективаза достоен и щастлив живот“, цитира част от посочените причини за напускане на ГЕРБ Чанко Чанев.Той е от Карнобат, има две дипломи за висше образование по стопанско управление и за учител по история и география. Станал член на ГЕРБ преди 4 години. Преди десетина дни реагира остро на разпореждането стопаните в Пиринско да избият доброволно домашните си прасето, с което си навлече гнева на областния управител Бисер Михайлов.„Не желая още 4 години градът ни бавно да умира и младите да го напускат, обезверени за бъдещето, а родителите по никакъв начин да не могат да им помогнат.
Градът ни е не е това, което беше“, коментира причините да напусне ГЕРБ Чанко Чанев.Чанев е включен в листата на НФСБ като представител на гражданска квота.От същата формация издигнаха неговия колега Р. Георгиев за кандидат-кмет на Благоевград. Факт е, че от доста време благоевградската структура на ГЕРБ е разделена, със сигурност може да се каже, че едни са хора на Камбитов , а останалите се борят срещу несправедливостта.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар