коритаров

Коритаров е просто агитатор и пропагандист на властта. Дано му плащат достатъчно!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

И Коритаров, известен още като Алберт, е изсвирил фалшиво своите ноти по адрес на държавния глава.

“Румен Радев като президент има политическото мислене и дълбочината на анализа на човек, който в битността си на военен летец сякаш е катапултирал без парашут. Това е нанесло тежки поражения върху способността му да прави сериозна политика и анализи.” Това заяви в интервю за FAKTOR.bg политическият анализатор Георги Коритаров.

Според него не е невъзможно Радев да има втори мандат, както и да състави план, с който да създаде политически проект след време. „Това обаче няма нищо общо с неговите качества и способности. Според това, което виждаме като негово поведение, Румен Радев е един все още дълбоко неопитен в политиката човек“, заяви той.

Видно е, че преди кампанита за парламентарните избори, старитира кампанията за президентски избори, щом като Алберт оповестява метафорично свежите си агитации и собствената му трибуна – бутиковата кабеларка Европа.тв вече е тясна за изявите му, та е почнал да дава интервюта и в разни сайтове. Интересно е да се отбележи още, че Алберт отбягва да анализира премиера, както и Плевнелиев.

Не обръща внимание и на будоара на Бойко, нощните шкафчета, пачките с банкноти по 500 евро, златните кюлчета, етикетите по адрес на Караянчева и т. н., както и разни други подобни факти, данни и явления, които кой знае защо занимават общественото мнение.

Иначе Алберт, Нойзи, Харизанов, Иво Беров и др. с удоволствие нищят Корнелия Нинова, като канят в студиото на кабеларката прогресивните социалисти и други предатели и ренегати от БСП, но не се занимават с ГЕРБ, НФСБ, ВМРО, “Атака”, “Воля” и останалите формации. Всичко това означава, че Алберт, въпреки образованието и ерудицията си, е всичко друго, но не и анализатор. Алберт е просто агитатор и пропагандист на властта. Дано му плащат достатъчно!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар