Корман Исмаилов: Страх тресе ДПС – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Страх тресе ДПС. Говоря за апарата. Това заяви пред БНР Корман Исмаилов, бивш председател на младежката организация на Движението за права и свободи.

Исмаилов  смята, че нищо не се е променило от времето, когато той и Касим Дал са били изключени.

“В момента контролът е в Пеевски. Той успя да овладее ръководните органи на партията – поставил е свои хора в Централното оперативно бюро. Той има много опит в превземенато на бизнеси и компании. Ахмед Доган изпусна ситуацията”, коментира още Исмаилов.

Делян Пеевски знае как да използва информацията, посочи Исмаилов. И добави: “Умее да произвежда и управлява зависимости. Контролира Доган с документи. Борисов е зависим от Пеевски. Знаете позициите на Пеевски в прокуратурата, има хора и в службите”.  

ДПС е инструмент – преди на Доган, сега Пеевски го превзема, отбеляза бившият лидер на младежката организация на Движението.

“Турция не може да промени нищо в ДПС. Това  е организация, която е под фасадата на Закона за политическите партии – участва в изборите, трябва да представлява гражданите, но нещата са много централизирани и контролирани, основно със страх”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар