Нинова

Корнелия много добре знае, че ако загуби властта, губи всичко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Става все по-интересно в нашата родна действителност! Вероятно Корнелия не разбира, че в една икономическа система показателите са взаимосвързани и вероятно по тази причина ни обяви за икономически тигър на ЕС.
Представяте ли си, каква новина за наивници произведе Корнелия? Най-бедната и едва свързваща двата края икономика се е превърнала в икономически тигър! Причината за тази сензация била, защото правителството е „спряло рекета над бизнеса, както и финансовите течове в държавата“. Влияние е оказало подкрепата за бизнеса, както и това, че самият бизнес се е реорганизирал успешно.

Ало, Корнелия, пиеш ли си редовно хапчетата и знаеш ли що е това чудо индустрия? Или получи нареждане от господаря дЕдо Бай Дън и започна да каканижеш глупост след глупост. И като сме такъв икономически тигър, защо в бюджета предвидихте десет милиарда лева нови заеми? Как така Корнелия, станахме икономически тигър, а броя на заетите в индустрията намалява?

Всъщност, Корнелия много добре знае, че ако загуби властта, губи всичко! Същото важи и за Ицето, който когато го попитали продава ли нещо, той незабавно отговорил – Да, България?
И двамата са готови на всичко за властта, а дЕдо Бай Дън такива послушници обича най-много! А, иначе хората продължават да търсят евтините дърва, които обещаваше Корнелия, а от русенско съобщават, че дървата са „поевтинели“ от 100 на 200 лева!

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар