Корнелия наказа щерката на покойния Димчо Михалевски заради Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Щерката на покойния бивш депутат от БСП Димчо Михалевски – Петя, е била строго наказана лично от шефката на левицата Корнелия Нинова в кандидатдепутатските листи за вота на 14 ноември да е отвъд първите места заради… гаджето си. 

Любимият на сърцето на красивата кърджалийка Михалевска – кметът на Дряново Трифон Панчев, се озова в Инициативния комитет за издигането на двойката Румен Радев – Илияна Йотова за втори мандат на „Дондуков“ 2. Това, убедени са наши източници, е станало основната причина Нинова да вземе едноличното решение тя да бъде вън от първите места – и за област Кърджали, и за Смолян, а да се озове на задните позиции.

Нещо повече, твърди се, че това е само прелюдия към по-мащабна политика, която председателката на Столетницата смятала да води в идните месеци. Засега социолозите отреждат третото място на БСП на парламентарните избори, но не е изключено в последната фаза от предизборната кампания да изпадне и до четвъртата позиция.

Но Нинова имала готов отговор за избирателите в изборната нощ – Румен Радев, когото уж официално подкрепя за втория мандат, е виновен за разцеплението на гласовете вляво и ниската електорална подкрепа за пореден път за БСП. Само като доказателство за тази теза на опозицията дойде и вчерашното мнение на водещия на червената телевизия БСТВ Стоил Рошкев, който се позова на Цолкин – Календара на Маите, за да обясни, че досегашният главнокомандващ ще загуби изборите и проф. Анастас Герджиков, издигнат от ГЕРБ, ще го победи:

„А Н А С Т А С Г Е Р Д Ж И К О В (род. 28. 2. 1963 г.) е Червен космичен дракон [кин 221].

Р У М Е Н Р А Д Е В (род. 18. 6. 1963 г.) e Жълт спектрален воин [кин 76]. Доста неуравновесен воин между другото – адски войнствен и затова изкривен воин… Спирам дотук…

Не искам да ми викате Дядо Ванг на 21 ноември вечерта, след балотажа, но поне ще е редно да ме почерпите едно айрянче с баничка със спанак на 22 ноември сутринта.

Новият президент на БГ ще е Герджиков. На Радев му беше дадено доверие, но той не го оправда… Аз казах. Хау“, с което предизвика вълна недоволство у социалистите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар