Корнелия Нинова: За 8 дни – 8 трупа

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
БСП изчисли десет проблема пред България за десетте дни на 2018 година. В декларация лидерът на червените Корнелия Нинова пожела мирна и спокойна 2018 за България и Европа.

На управляващите Нинова предложи нов подход на работа. Десет големи проблема имало пред страната и все пак имало голям шанс. Народът ни продължава да изчезва, притеснена е соцводачката.

Общинските болници пък са изправени пред фалит. Учители и ученици разбрали на гърба си що е то образователна реформа, недоволна е Нинова. Обявено е поскъпване на тока на 5 януари. От там ще поскъпнат стоките.

Поскъпването на тока изяде увеличението на пенсии и заплати, според нея. “Тече, всичко тече”, изтъкна тя, атакувайки санирането.

“И оградата пак падна”, натърти Корнелия Нинова, цитирана от Нюз. бг,  и допълни, че отново сме най-корумпирани. Лидерът на БСП захапа и Северозапада, който поиска отделяне от България.

Кабинетът се разцепил според Нинова. “Осем дни осем трупа”, констатира Нинова за масовите убийства. Десетият проблем са днешните масови протести – народът е на улицата.

“Топим се като народ, по-малко се лекуваме, по-малко се образоваме”, предупреди Корнелия Нинова. Според нея има сбъркана политика в моделите на управление и корупция в системите.

“Вие предлагате решения на парче”, захапа тя управляващите. Затова опозицията иска нов модел на обществените сфери като здравеопазване, образование, икономика. Нинова отсече и законът за борба с корупцията бил за деца. Левицата нямало да мълчи пред проблемите.

“Погледнете за проблема”, настоя лидерът и обеща, че БСП ще бъдат конструктивни. В същото време социалистите нямало да мълчат за грешките на кабинета.

 

Източник: FROG NEWS

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар