Корнелия Нинова обяви условията, при които БСП ще удари рамо за правителство на Слави ВИДЕО – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отново преподвърдихме нашите ясни и принципни позиции, като ние няма да подкрепим първата политическа сила ГЕРБ, а кабинет на “Има такъв народ” бихме подкперили при условия – бързи мерки срещу здравната, икономическата и социалната кризи, промени в Изборния кодекс, ревизия на кабинета на Борисов. Ако от ИНТ не желаят нашата подкрепа, значи не я желаят. Ние и президентът Радев изразихме позиция, че България се нуждае от стабилно правителство”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след консултации при президента Румен Радев.

Нинова заяви, че от два месеца са готови с предложения по Плана за развитие и сега когато е в парламента ще ги предложат.

“Субсидия от 1 лев обрича партиите на зависимости от олигарси”, категорична бе Корнелия Нинова. На въпрос дали са за предсрочни избори или парламентът да работи известно време, Нинова заяви, че е по-скоро за второто и при добро желание важните въпроси могат да се решават, без да уточнява за какъв период става въпрос.

“Ако наложите предизборните ни програми ще видите пресечни точки, но и ще видите кой се отказва от обещанията си”, заяви Нинова и уточни, че е важно дали всички ще си спазят предизборните обещания. “И ние искаме машинно гласуване, видео наблюдение, активна регистрация, изчистване от мъртвите души. Ето това е една пресечна точка. Но сме против мажоритарния вот”, заяви още Нинова. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар