Костадинов: „Възраждане“ е първа политическа сила, според данни, с които разполагаме

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Възраждане “ ще се яви самостоятелно на изборите, както винаги досега, каза лидерът на партията Костадин Костадинов по БНТ. „Целта ни е да спечелим тези избори. Към настоящия момент „Възраждане“ е първа политическа сила, според данните, с които разполагаме“, заяви той.

Теза данни, според него са от социологически проучвания.

„Разбира се, че сте чели други данни, защото социологическите агенции, по-голямата част у нас работят като социологически фирми и имат цел да подготвят общественото мнение за резултати, който някой е написал някъде“, каза той и заяви, че винаги резултатите на „Възраждане“ социолозите ги представят два пъти по-малки, отколкото всъщност са.

Категоричен е, че не е възможна голяма патриотична коалиция, както предложи ВМРО, защото по думите му „ВМРО е част от престъпния бивш управляващ режим на ГЕРБ“.

„Хората, които претендират да са патриоти, не бива да бъдат обвързани с корупционни практики или с управления, които продават българските национални интереси, както го правят от ВМРО. Нямат нищо общо с патриотизма и няма как да има такава коалиция, защото единствената българска национална организация е „Възраждане“, каза той.

По темата с „Газпром“ заяви: „Позицията на „Възраждане“ е позицията на всеки един нормален гражданин, че трябва да има газ, а газът не се влияе от евроатлантически ценности, защото те не топлят. Очевидно е, че българското правителство действаше в абсолютно чужд интерес, в интерес на САЩ. Направи се всичко възможно зависимостта от „Газпром“ да се превърне в зависимост към САЩ от производство на ток“, каза Костадинов.

Каза, че и служебното правителство не е самостоятелно.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар