Костадинов: Искам да ме мобилизират в Украйна, за да се бия за Русия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на „Възраждане“ не се страхува от военна мобилизация. Това заяви той пред Мартин Карбовски в покаста на журналиста в интернет.

Костадин Костадинов отново обяви тезата си, че настоящият парламент работи срещу България. Той е бесен от решението за военна помощ за Украйна. Решение, срещу което гласуваха само депутатите от „Възраждане“ и БСП.

Според Копейкин не е далеч и моментът, в който ще се поиска и изпращането на жива сила, която да се бие за Украйна. Той е сред най-застрашените, защото именно поколенията между 40 и 55 г. ще са най-търсените за война, понеже тези преди тях никога не са хващали пушка, а след тях вече не са толкова физически издръжливи.

Костадинов обаче заяви, че ако бъде мобилизиран, няма да се бие срещу Русия, а ще премине на нейна страна доброволно. Той смята, че повечето българи ще направят същото.

Според него САЩ продължават да унищожават България и целта е нашата страна да се превърне в една фронтова зона. На всичкото отгоре ще се купуват още американски изтребители, при положение че предишните доставки още дори не са осъществени.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар