Костадинов към ППДЕБЪ+🏳️‍🌈: Нямате морално право да сте тук! Върнете мандата!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Емоционално и с поредния скандал в пленарна зала започна днешното заседание на парламента.

Пръв взе думата лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов за коментар по вчерашните изказвания на шефовете на спецслужбите.

“От вчера вече представители на втората парламентарна политическа сила говорят, че България трябва да бъде изтрита от картата на света. Заговори се за майдан, за насилие. Но това е нормално. Това е защитна реакция на едни осветени шпиони. От вчера обаче втората политическа сила няма моралното основание да заема банките тук. Защото всяка политическа сила, която се поставя в услуга на друга държава, трябва да бъде забранена”, заяви той.

“Искам да вярвам, че не всички са политически предатели и национални шпиони. Най-доброто, което може да се случи, е мандатът да бъде върнат незабавно. Тази политическа сила може да представя единствено посолствата, пред които кадруват”, заяви още той

“Говорим за предателство, говорим за шпиони”, подчерта емоционално Костадинов.

“Тук има хора, които си мислят, че са над закона, които си мислят, те са закона. Най-доброто решение, което може да бъде взето, е България да отиде на нови избори”, заяви той.

Костадинов подчерта, че ППДБ са “заплаха за националната сигурност на страната” и че техните избиратели са “омерзени от това, което се случи”.

“Нямате морално право да сте тук! Върнете мандата!”, заяви той.

Мирослав Иванов от ППДБ излезе на трибуната, за да заяви, че никой  депутат не можел да пропагандира фашистка идеология. От банките на “Възраждане” му отговориха с викове, а председателят Росен Желязков се принуди да даде половинчасово прекъсване, за да се укротят страстите в залата.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар