Костадинов: Мария Габриел наподобява жизнения път на президента Плевнелиев

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Лидерът на партия ”Възраждане” Костадин Костадинов оспори номинацията на ГЕРБ за Мария Габриел като министър-председател, информира БНР.

“Мария Габриел не е човек, който може да поеме отговорност за управлението на държавата поради ред причини. Защото голяма степен тя наподобява жизнения път и политическата кариера на бившия президент, наричан много често и прецедент. Росен Плевнелиев. Ние нямаме нужда от соросоидни комсомолци, които да се упражняват в управлението на страната. С горчива ирония, както сме я подкарали нищо чудно следващата номинация на ГЕРБ да бъде Херо Мустафа, също жена, евроатлантик, свободна е в момента”.

 

Парламентарната група на “Възраждане” окачестви предложението на ГЕРБ-СДС за управление на споделената отговорност като неприемливо:

 

“Това е предложението на ГЕРБ. Всеки да си вземе едно парче от държавата и да си го ръководи. Това означава пълен разпад на държавността. Това означава отказ от поемане на пълната отговорност за управлението на държавата”.

 

Съпартийците на Костадинов бяха категорични, че ще подкрепят единствено правителство, издигнато от тяхната политическа сила.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар