Костадинов: Следващата стъпка на марионетките е да харижат и комплекса С-300

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов коментира решението на властта в парламента да дадем ракетите от комплекса С-300 на Украйна в профила си във Фейсбук.

Ето какво пише той:

„Вчера предателската коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ взе решение да дари малкото ни останали ракети за единственият що годе модерен ракетен комплекс С-300 на Украйна. Следващата стъпка на американския режим ще бъде да хариже на украинците и самия ракетен комплекс с мотива, че няма ракети за него. А няма да има, защото сега ги подаряваме на украинците.

Войската ни продължава да бъде системно разоръжавана и унищожавана от американците. По този начин нейната боеспособност намалява непрекъснато, което пък става основание на марионетния режим да твърди, че трябва да има още американски бази в България, за да компенсират липсата на българската армия, унищожавана от… марионетния режим. Схванахте ли логиката?

На управляващите американски марионетки, гласували това престъпно решение, заявих ясно и категорично, че ще бъдат съдени и осъдени за своите престъпления. Възраждане ще се погрижи за това. Защото няма как да има възраждане без възмездие!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар