Костов: Отново е необходим “исторически компромис” на изборите, десният избирател трябва да прояви мъдрост, каквато само той има

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Десницата отново е изправена пред “исторически компромис”, обяви дни преди изборите Иван Костов, считан за патриарх и духовен баща на всичко дясно у нас.

“Факт е, че ГЕРБ са превзели и подменили дясното пространство, и без да ги отстраним, нищо няма да постигнем. Невъзможна е промяна, ако се запази ГЕРБ, по какъвто и да било повод. Това по естествен начин сочи за кого да гласуваме в неделя” – каза Костов.

Той не спомена поименно Мая Манолова, но десните избиратели са доста над средното ниво на интелигентност, за да се досетят.

“През 2003 г. “с отвращение” гласувахме за Софиянски. Сега изискваната жертва е много по-малка. Рядко в историята леви и десни са се обединявали, но сега е необходимо, за да излекуваме изкуственото тяло ГЕРБ, което отравя българската политика, сливайки я с престъпността.” – допълни Командира.

С това изказване, той фактически “байпасва” всички десни лидери и лидерчета, които шикалкавят, очевидно подкупени от Бойко. Костов е абсолютният авторитет в дясно и мнението тежи директно пред избирателите.

Мая Манолова не е коментирала тази подкрепа, но заяви, че тя самата ще гласува за десните кандидати за районни кметове.

4udoslav

izto`nik: https://4udoslav.writeas.com/kostov-otnovo-e-neobkhodim-istoricheski-kompromis-na-izborite-desniiat

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар