Костя Копейкин скърби за ген. Солеймани, обяви САЩ за терорист №1, а българското правителство за окупационно

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вечният кандидат кмет на Варна издиган с години от който му плати – Костадин Костадинов, представящ се и като лидер на маргинална националистическа партия и губещ на всички избори в България се опита да извлече от убийството на иранския генерал Касем Солеймани политически дивиденти.

От страницата си във фейсбук той обяви САЩ за терорист №1 в света, погазвали международното право и въвличащи света в Трета световна война. Фалшивият родолюбец обаче и дума не споменава за наглите нападения на Иран срещу обекти и бази на САЩ и убити невинни американски граждани.

За него няма значение и фактът, че Солеймани се сочи като поръчител на атентата в Сарафово. Варненският пишман политик, който бе бит преди години за нагло поведение от депутата Веселин Марешки угодно мълчи и когато руски военни части и частни армии от наемници избиват невинни граждани в Сирия и Ливан. Той настоява още да бъде незабавно свалено окупационното правителство на ГЕРБ и Патриотите, защото ни въвличали във война на страната на САЩ.

Ето и словесните стенания на отчаяния Костя Копейкин:

„Преди 2 дни по заповед на американския президент Тръмп американските военни подло убиха втория човек в държавната йерархия на Иран – ген. Касем Сюлеймани. Мотивът на Тръмп – бил заплашвал американските интереси… Това, че САЩ са държавата, провеждаща безнаказан държавен тероризъм от повече от 200 години, е ноторно известен факт. Новото в случая обаче е, че сега световен терорист номер 1 посегна на държава, която може да отговори и ще отговори подобаващо на терористичната атака на американците. От тук следват 2 въпроса:

1. Кой точно високопоставен американски държавник ще убият иранците за отмъщение?
2. Кога точно ще почне войната, която американските терористи заплашват да превърнат в Трета световна?

От десетилетия насам САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, отдавна надминала хитлеристка Германия, фашистка Италия и милитаристична Япония от времето на Втората световна война. Като човек и убеден привърженик на основополагащите принципи на международното право след 1945 г. се надявам този път световния терорист да получи наказание за своите престъпления.

А и по този начин и България, едва дишаща под робския американски режим, ще получи шанс да извоюва отнетата си свобода. На финала да не забравя да питам – ако има война между САЩ и Иран, ние като страна, съюзник на САЩ и имаща 4 американски бази на своя територия (и предлагаща още една допълнителна във Варна), какво ще правим?

Готово ли е продажното колониално правителство на ГЕРБ и МВРО да вкара България във война и да я превърне в прицел на ирански атаки? В такъв случай дълг и задължение на всички нас ще бъде незабавното премахване и сваляне на корумпирания окупационен режим.
С цената на всичко”.

Костадинов, който в социалните групи гальовно наричат Копейкин е тясно свързан с Гуцанов от БСП, а заедно с хората си, които цифром и словом са в цялата страна 50 човека, често участва в провокации, които накрая нямат никакъв ефект освен да го спомене някой във Фейсбук.

Освен това Костя Копейскин  сам се представя и за любимец на Руското посолство, което публикува антибългарските му изяви веднъж и оттогава Костя Копейкин се изявява и като русофил.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар