Коцето от „Възраждане“ с горещо разкритие: Привикват запасняци, взимат мерки за униформи и ги готвят за мобилизация! Стават ли българите пушечно месо във войната с Русия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шокиращо разкритие на Костадин Костадинов, лидера на „Възраждане“, накара мрежата да настръхне. Готви ли се България за война с Русия. Според него армията подготвя мобилизация. Нещо повече, към коментара си той е прикачил повиквателната заповед, която е получил негов приятел.

Вижте какво пише Костадинов на страницата си във Фейсбук.

Мой приятел вчера получи повиквателна от войската и днес ходи във военното окръжие. Взели са му мерки за униформа и са му направили инструктаж къде да се яви при нападение, за да бъде извозен с автобуси заедно с другите мобилизирани.

„Уважаеми сънародници, нужно ли е да ви казвам, че управляващите национални предатели искат да осъществят украински сценарий в България и да ни вкарат във война с Русия? Или вие сами вече се досещате?

Идват избори през октомври. На тях ще избираме не между Възраждане и всички останали, а между мира и войната. Да сме наясно – само Възраждане може да гарантира мирното и свободно съществуване на Родината ни. Всички останали американски метастази гледат на нас, българите, само като на пушечно месо във войната срещу Русия”, пише още той.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар