Коце Ботокса да закрие НОЩ и да хвърли оставка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Граждански призив здравният министър Костадин Ангелов – Коце Ботокса да подаде оставка и да закрие манипулативния Национален оперативен щаб (НОЩ) заради лъжи относно броя на ковид болните набира сила в социалните мрежи.

Ето текста, който наостри фейсбукарите и който се подкрепя безусловно от редакцията:

Сега е чудесен момент Костадин Ангелов да закрие НОЩ и да подаде оставка заради разпространяване на невярна информация относно броя на заболелите от коронавирус.

Имаме новина! Покрай едно прессъобщение на МБАЛ „Света Анна“ най-после разбрахме, че от самото начало данните от Националната информационна система за регистрация на covid 19 се дублират, а в случая и триплират:

Проф. Андрей Чорбанов е диагностициран на 19 март с COVID-19 при извършен бърз антигенен тест с положителен резултат. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ „Света Анна“ София, като подчертават, че информацията се разпространява с негово съгласие.

От съобщението става ясно, че след бързия тест той е бил повторен, а след него е последвал и PCR тест – положителни. Всички изследвания са отразени в Националната система за регистрация на COVID-19.

Тоест, един човек – 3 положителни нови случая в информационната система. Сега е чудесен момент Костадин Ангелов да закрие НОЩ и да подаде оставка, заради разпространяване на невярна информация, относно броя на заболелите от коронавирус.

Илия Иванов, фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар