Кошлуков: Репликата за “нищожеството” беше за Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Няма никакав скандал с правителството, проф.Илчев не е критикувал нито Бойко Борисов, нито Цвета Караянчева. Репликата му беше към Президента Радев. Сега говорих с него, и той го потвърди…”

Това коментира току-що шефът на БНТ Емил Кошлуков, по повод на вчерашния скандал в ефира на телевизията, когато вместо да се чуят коментарите на Караянчева, се чу оценката за нея: “Боже, какви нищожества са начело на държавата”.
“Председателят на Парламента не е начело на държавата. Начело е Президентът, после е Вицепрезидентът.

За тях двамата се отнася коментарът, и бих казал – той е обективен. Радев и Йотова непрекъснато разделят нацията, те са едни безпардонни комунисти, които искат да унищожат държавата. Прав е професорът като ги нарича така. И аз бих ги нарекъл…”, добави Кошлуков, който преди години и показа среден пръст в ефир.

“Никой никога, в 1300 годишната ни история, не е правил толкова много за България, като настоящото правителство на Бойко Борисов. И г-жа Караянчева – една честна и достойна жена, е горда да е част от това начинание, което ще се запомни за векове напред…”, каза генсекът на телевизията.
Официален коментар за кого се отнасят думите, от проф.Илчев няма. Но Радев не бе в кадър по време на репликата, още не се беше изкачил на Шипка. А вицепрезидентът Йотова беше на честванията в София. Единственото държавно лице в кадър, през цялата сутрин – задължително следено от всички телевизии, беше Цвета Караянчева. Тя по-рано каза, че самото отбелязване на 3 март “си е проблем на Президента”, и от ГЕРБ не почитат много този празник, но уважават закона, и затова го честват.
4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар