Кошлуков се постели на килимче пред управляващите – Гледна точка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Но най-вече да се постели на килимче пред управляващите като ни обясни как БНТ щяла да служи на националния интерес по казуса Македония. Забележете как – като се направи филм за методите на гръцкия натиск срещу Македония. Този умник дали си дава сметка, че това ще настрои още повече хората в Повардарието

Егати националния интерес: българите да копираме гръцките интриги и йезуитщини?! Жалък, жалък, жалък подмазвач и страхливец Неслучайно е дружка и с Александър Йорданов.Но още по-страшно е клакьорското поведение на водещия Георги Любенов, който попита Кошлуков за „първия му мандат“. Очевидно някои в БНТ вече провиждат втори мандат на Кошлуков.


Дъно дъно, дъно…

За 30 години, уж свободна БНТ, Кошлуков е единственият генерален директор, който си позволява да употребява така често националния ефир за себе си – да разчиства лични сметки или да се слага на управляващите. Това е чист конфликт на интереси за което СЕМ трябва да се самосезира. Но няма. А Медийната парламентарна комисия да му мисли какви Авгиеви обори на „Сан Стефано“ 29 има да разчиства и дали има сили за това?!

 

Горан Благоев, Фейсбук

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар