Кошмарът на Борисов се сбъдва: Мафиотът Сретен Йосич излезе от затвора за първи път от 12 години, нашите служби го следят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сръбският мафиот Сретен Йосич е излязъл от затвора за първи път от 12 години, твърдят от ,,Курир“. Сръбското издание пише, че заради добро поведение Йосич е бил награден с кратък отпуск и го е използвал уикенда.

Подземният „бос“, който навърши 59 години, е бил посрещнат от жена си Вера Милосавлевич и синовете си. От първия си брак той има две деца – Николай и Небойша, а от втория три – Джордже, Марко и Алексей.

Според свидетели Сретен Йосич не се е променил особено на външен вид. Не е отслабнал или напълнял, а прическата му е същата, единствено леко е побелял. Репортер на ,,Курир“ се е свързал и с жената на Йосич Вера, която казала, че всичко е наред, а разделеното семейство се е насладило на всеки момент заедно. Йоца Амстердама най-много се разчувствал, когато видял внука си Андрей, който е на година и половина. През цялото време гушкал малчугана. След уикенда Йосич се е прибрал обратно зад решетките на „Забела“.

Междувременно главна дирекция ,,Гранична полиция“ и други служби у нас са имали директива за повишено внимание през изминалите два почивни дни именно поради излизането на свобода на Йосич. Смята се, че той има зъб на някои български политици. Затова от съображения за сигурност службите ни продължават да следят дейността и движението му след толкова години.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар