Коя банка в България влезе в топ 100 на най-обичаните работни места?

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

tbi bank се класира в престижния списък TOP 100 Global Most Loved Workplaces®, публикуван в списание Newsweek в сътрудничество с Best Practice Institute (BPI), водеща компания за развитие на лидерството и сравнителни изследвания, базирана в САЩ. Банката е единствената компания от България, която зае място в класацията за 2024 г.

Това признание идва, след като през 2023 г. tbi също беше класирана като най-добрата банка за работа в България и в топ 5 сред всички компании в страната от независимото гласуване на платформата Kaderabotim.bg, подчертавайки ангажимента си към висока удовлетвореност на служителите си.

За нас е чест да бъдем признати за едно от 100-те най-обичани работни места в света. В tbi прегръщаме иновациите и не се страхуваме да експериментираме и да се учим от грешките си. Отдадеността ни ни стимулира постоянно да се усъвършенстваме и да се подкрепяме взаимно. Вярваме, че с всяка своя стъпка оказваме положително въздействие и се отнасяме с уважение към всички в мултинационалния ни екип. Това признание наистина отразява нашия ангажимент да създаваме подкрепящо и приобщаващо работно място“, сподели Денис Бродски, старши вицепрезидент “Хора и култура” в tbi.


Източник: tbi bank

“Тъй като работните места продължават да се променят, по-ясно от всякога е, че насърчаването на сътрудничеството, възприемането на положителна перспектива и споделянето на ценностите са от съществено значение. Компаниите, включени в списъка на 2024 Global Most Loved Workplaces®, наистина въплъщават тези принципи. Те ни показват, че като отстояват уважението и екипните резултати, не просто изграждат страхотни работни места, а оформят по-светло бъдеще за всички”, коментира Нанси Купър, глобален главен редактор на Newsweek.

За да измери настроенията на служителите, BPI проучва колко ефективно си сътрудничат екипите и какъв оптимизъм имат служителите за бъдещето си в компанията. Те също така разглеждат доколко ценностите на работодателя съвпадат с тези на служителите и дали има култура на уважение на всички нива в организацията. Наред с това, те оценяват и възможностите за кариерно развитие и постижения.

Методология

За да се определят топ 100 компаниите, класирани в тази класация на Newsweek и BPI, компаниите са оценени по следния начин: 50 % от първоначалната оценка се основава на преките отговори на служителите на патентованата оценка Love of Workplace Index® на BPI. Други 15% са получени от анализа на външни публични оценки от сайтове като Comparably, Careerbliss, Glassdoor, Indeed и Google. Останалите 35% са получени от преки интервюта на BPI и писмени отговори от служители на компанията. След това Newsweek проучва всяка компания в списъка, за да определи окончателния списък от топ 100 компаниите в класацията.

Съдържание на:
tbi

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар