Коя е вашата котка според зодията?

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Котките са обекта на обожание и грижи, те носят радост и спокойствие във всеки дом. Открийте каква котка да си вземете според зодията.

Коя е вашата котка според зодията?
 © Сн.: iStock.com, Колаж: Розали

Овен –  Сиамка 

Вие сте ентусиаст и впечатлителни по характер, затова зи трябва една прекрасна, своенравна сиамска котка. Тези пухкавелки са известни с това, че взимат дейно участие в живота на своя „човек“ и са много комуникативни. Те обичат да „разговарят“ със стопаните си.Овен -  Сиамка


 

Телец –  Регдол 

Смели сте и наглед непукист по характер, но имате и ващата чувствителна страна. Освен това имате набито око за красивото и стилното в живота. Породата Регдол е идеална за вас – тя не само изглежда разкошно, но е много послушна и се поддава на дресировка. А вие обичате да ви слушат!

Телец -  Регдол

 

Близнаци –  Котка с хетерохромия 

Състоянието, при което единият ирис на окото е различен от другия се среща много по-често при котките, отколкото при хората. И тъй като вие не обичате скучни и тривиални работи, едно животно с различни по цвят очи ще ви се понрави много. Гаранция, че ще се забавлявате с часове, докато го наблюдавате и галите.

Близнаци -  Котка с хетерохромия

 

 

Рак –  Мейн кун 

Раците изпитват огромна любов и привързаност към семейството си, а котките от тази порода се считат за едни от най-добродушните и любвеобилни (въпреки по-големия от на другите котки размер). Този добродушен „великан“ ще стопли сърцето ви.

Рак -  Мейн кун

 

Лъв –  Бенгалска котка 

Вие сте храбри, безстрашни и обичате да сте под светлините на прожекторите. Необходима ви е котка, която изглежда свирепа отвън, но е сладка като ябълков пай отвътре. Вашият символ може и да е лъвът, но обагрената c тигрова окраска котка ви олицетворява най-добре.

Лъв -  Бенгалска котка

 

Дева –  Китайска безкосмена котка 

Вие обичате нещата да се случват по вашите правила, особено що се отнася до домакинската работа. Поддържате ред и чистота навсякъде, така че, ако си вземете котка без косми, няма да се притеснявате, че къщата ви ще заприлича на нищо. Имате цялата любов и забавление, които можете да получите  от една котка, минус цапащите и предизвикващите алергии косми.

Китайска безкосмена котка

 

 

Везни –  Черно-бяла окраска 

Отнема ви цяла вечност, за да вземете решение за каквото и да било. Но черно-бялата котка притежава всичко, което искате: елегантна е (вижте само как изглежда все едно нонстоп носи смокинг), общителна и – бонус! – много, много интелигентна.

Везни -  Черно-бяла окраска

 

Скорпион –  Руска синя котка 

Никой не иска да ядосва Скорпиона или да предаде доверието му, защото последствията от това са страшни. Но гневът ви, жилещ Скорпионе, се проявява само в екстремни случаи. През останалото време, вие сте спокойни и хрисими. За моментите, в които избухвате в (справедлив) гняв ви трябва супергушкава котка, която да ви успокоява. 

Скорпион -  Руска синя котка

 

 

Стрелец –  Рижа котка 

Вие обичате да посещавате нови места и да срещате нови хора. Рижите котки са самостоятелни по нрав и обичат хората, така че няма да има проблем да им намерите „бавачка“, когато пътешествате. Те се разбират с всички.

Рижа котка

 

 

Козирог –  Черна котка 

Тези сладурани всъщност никак не са страшни, нито пък носят лош късмет. Въпреки това суеверията карат повече хора да странят от тях. Но вие, като представител на зодия Козирог, сте здраво стъпила на земята и не вярвате в бабини деветини. Черната котка ще ви бъде верен приятел в моментите, когато изпадате в мрачни настроения (а те не са никак рядко).

Черна котка

Водолей –  Персийка 

Точно както представителите на зодия Водолей, персийките са земни и любвеобилни. За ваше успокоение, котките от тази порода не мрънкат за внимание непрекъснато, което устройва свободолюбивия ви характер.

Персийка

 

Риби –  Многоцветна европейска котка 

Вие сте силно емоционални, креативни и лоялни. Котката от тази порода има много ясно обособен характер – в един момент кротко спи в скута ви, а в другия хвърчи насам-натам из дома. Ето защо ви е нужна тази сладурана – за да те откъсва от дълбоките ви и понякога депресивни мисли с веселите си изпълнения.

Многоцветна европейска котка

 

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар