Коя е най-рядко срещаната зодия? Проверете дали е вашата:

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Чудили ли сте се защо постоянно се сблъсквате с Лъвове или пък Скорпиони в живота, но никога съдбата не ви е срещала с хора от зодия Овен? Донякъде това може да се дължи на зодиакална съвместимост и естественото ви привличане към някои зодии. Но до голяма степен причината е и в това, че някои зодии са много по-често срещани от други.

Коя е най-рядко срещаната зодия? Проверете дали е вашата:
 © istockphoto.com

 

Вече започнахте ли да се чудите “Коя е най-рядката зодия”?

 

Е, статистически, няколко знака са склонни да се конкурират за титлите на най-редки и най-често срещани, поради няколко фактора.

 

От една страна, те ще се променят от година на година, тъй като раждаемостта е повлияна от много неща. Други фактори, като времето и празниците, също играят роля в това кога хората решават да заченат, оказвайки влияние върху най-често и най-рядко срещаните месеци на раждане.

 

И все пак има една зодия, която сякаш не се влияе толкова от всички тези фактори и това е Водолеят. Това е най-рядко срещаната зодия. До голяма степен това се дължи на факта, че февруари е най-краткият месец. 

 

Годишен хороскоп за 2024: ВОДОЛЕЙ >>>

 

Добави описание

 

Кои са чертите на най-рядката зодия?

 

Водолеите са известни като бунтовниците на астрологията, управлявани съвместно от Сатурн, планетата на кармата, дисциплината и структурата, както и Уран, бунтовникът, който създава промените.

 

Уникален анализ за зодия ВОДОЛЕЙ >>>

 

Водолеите също могат да ценят приятелствата повече от романтичните си връзки, тъй като не обичат да бъдат емоционално натоварени.

 

Кои знаци са най-съвместими с Водолей?

 

Водолеите са придирчиви, когато избират потенциални партньори, но колегите въздушни знаци, като Везни и Близнаци, както и огнените знаци Овен и Стрелец, могат да направят силна връзка с тях. Това е главно защото Водолеите харесват тези, които са интересни, любопитни и по подобен начин непокорни, със способността да ги изтласка от зоната им на комфорт.

 

Водолей: 8 причини да е сред най-добрите ви приятели >>>

 

Добави описание

 

Коя е най-често срещаната зодия?

 

Борбата за този приз се води между Лъв и Дева. Девите са заченати по време на сезона на Стрелец, така че има астрологичен смисъл те да са най-често срещаният знак, като се има предвид, че Стрелец се управлява от Юпитер, планета, която е свързана много с разширяването на семейството. Освен това хората са по-спокойни през сезона на Стрелец, което определено помага в любовните отношения и приготвянето на тялото за зачеване. 

 

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар