Най-големият протест в Сърбия за последните 10 г.: Море от хора блокира Белград (снимки/видео)

Крайно време е да се разбере колко хора в тази държава реално искат либералофашистко управление, каквото току що ни инсталираха от посолствоТО

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Време е да се преброим… Крайно време е да се разбере колко хора в тази държава реално искат либералофашистко управление, каквото току що ни инсталираха от посолствоТО.

Същото това посолство днес призова гражданите на България да се включат в соросоидните протести срещу президента. Направи го уж под формата на предупреждение за безредици, но ние не пасем трева… Всъщност ние само това не правим, не пасем трева… Иначе си ни доят, стрижат, вкарват ни в какви ли не геополитически смрадливи кошари, само че ние не пасем трева… Сещаме се какво точно правят и защо го правят, но си седим в кошарката, мучим си тихичко и чакаме да видим какво ще стане.

А тези срещу нас са активни, действат, мотивирани са. Знаем кое ги мотивира. Милиарди се изливат в източна Европа за целите на американската антируска пропаганда, милиарди… Мотивация има, та и отгоре отскача. Искали майдан. Искали насилие, агресия, ескалация… Ми ще искат. Посланик в посолствоТО вече не е онази ококорена шматка, сложиха си професионалист. Той знае какво да прави, къде да пипа и как да пипа, така че да ни се организира тука един майдан. Бъдете сигурни, че вече всичко е планирано. Неслучайно тези дни във водещи американски издания се появиха материали за това, че България била на прага на гражданска война… Те знаят какво са ни приготвили… само ние още не знаем съвсем точно, но все пак не пасем трева, досещаме се.

Какво да правим… Видяхте ги, че въпреки всичко, престъпните мафиотски организации ГЕРБ и ДПС се гушнаха с мошениците от ПП и ДБ и правителство на войната все пак ще има. Какво ни е подготвило това правителство знаем много добре. Не ни харесва, но си мучим в кошарите и си чакаме да видим какво ще стане… Не ние не пасем трева, знаем всичко, ама си чакаме… Чакаме някой да дойде и да ни отърве. Е, май този път няма да има кой да ни отърве. Ще трябва сами някак да се отървем или просто да си легнем под ножа и да си приемем съдбата на обикновен добитък.

Дошло е като че ли време да се преброим… Лошото е, че ще се броим не пред урните, както повелява демократичния начин, а по улиците. Ще ни броят в емисиите на CNN. Ще ни броят мисирките по трите американски телевизии в България. Ще ни броят, както едно време брояха онези в Киев.

Това е демокрацията американска, уважаеми приятели… Навсякъде по завладяния от тях свят, хората отстояват правото си на съществуване по улиците. Отстояват го с кръвта си. Ние много дълго време отлагахме и избягвахме този момент. Сега май вече нямаме избор. Дошло е време или да се преброим, за да се види действително ли сме 93 на 7 процента… или просто да си чакаме присъдата, която 7-те процента и посолствТО са ни приготвили.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар