Край ! Божков спира парите на Левски

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Аз се чувствам застрашен за живота си. Ако се върна сигурно ще ме арестуват веднага. Това са репресии. Това заяви Васил Божков в разговор по телефона пред bTV.

Бизнесменът подчерта, че не е в България и към момента не смята да се връща. Не бил в Сърбия, но се намира на Балканите. Той обясни, че е заминал по работа в чужбина, не се укрива, но ще остане там.

Мислех да се върна когато ме повикат, но след вчерашните изявления на главния прокурор се чувствам застрашен, подчерта той.

Васил Божков бе категоричен, че до момента никой от прокуратурата не се е опитвал да се свърже с него.

Във връзка с вчерашната акция той обясни, че са претърсени 13 офиса и жена му е била арестувана, но към момента той няма актуална информация дали тя е пусната или е в ареста. До този момент нямало други засегнати членове на неговото семейство.

По отношение на обвиненията отправени към него, Божков заяви, че никога на никой не е правил опит за подкуп.

Той обясни, че е акционер в компании и не трябвало само той да понесе отговорност. Според него не трябвало да се бърка Търговския закон с наказателното право.

Божков е на мнение, че главният прокурор трябвало да търси престъпниците на по-високи позиции в Комисията по хазарта.

Той е категоричен, че си е платил всички данъци и не дължи нищо. По думите му няма какво да открият в офисите и дома му.

За съдбата на футболния клуб “Левски” той уточни, че не знае каква ще е тя. Божков подчерта, че не е подбуждал феновете да правят протести, просто ги е информирал, че ако спрат Лотарията няма да може да издържа клуба.

Не знам от какво се притеснява държавата. От протести ли, запита Божков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар