Красимир Велчев, ГЕРБ: Страната върви добре, само БСП не виждат това

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Красимир Велчев от ГЕРБ коментира водната криза в Перник и искания вот на недоверие от БСП, в предаването “Лице в лице”, по бТВ.

По думите му съоръженията в Перник са строени в средата на миналия век и “няма такива съоръжения, които да издържат такъв експлоатационен период”, пише новини.бг. През последните 30 години на демокрация ГЕРБ управлява само 4 години в община Перник, каза Велчев.

Той откри обща черта между лидерката на БСП Корнелия Нинова и Мая Манолова.

По думите му, където има протест, те двете са там. Велчев заяви, че по времето на Орешарски са изтеглени 3 милиона и половина лева за ремонт на ВиК инсталацията в Перник.

Магистралният водопровод отвсякъде тече, как да създадеш необходимия дебит, след като той изтича в земята, заяви той. По думите му ГЕРБ са направили ремонт на язовирната стена за 32 милиона лева, след земетресението.

Ремонтът се направил без източването на язовира. Той припомни, че правителството имаше идея ВиК дружествата да се обединят в едно общо дружество, за да могат да се използват европейски средства от всички.

Няма да има трети път подаване на оставка на правителството. Страната върви добре, оценката се дава от европейски институции, не от Корнелия Нинова,каза Велчев във връзка с искания вот на недоверие от БСП.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар