Красимир Стойчев: На Иван Костов и Петър Стоянов им повлия това, че техните жени не се обичаха

Красимир Стойчев: На Иван Костов и Петър Стоянов им повлия това, че техните жени не се обичаха

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Идват нови хора – те са образовани, не са толкова алчни, а и мислят по-дългосрочно. Вероятно е да издържат до местните избори. Във всички формации има разумни и неразумни хора. Борисов е транзакционен тип, гледа моментната изгода, не мисли стратегически. Грешката му е, че стоя на власт когато вече беше изморен“, смята Стойчев. С тези думи в предаването на Нова тв „На фокус“ гостува бизнесменът Красимир Стойчев.

„Винаги съм гледал модерни технологии – компютри, мобилни телефони, фотоволтаици. Не съм участвал в приватизации, нито съм бил замесен в руски интереси. Иван Костов е леко измислен човек, никога не е разбирал много от политика и икономика. Беше на правилното място, в правилното време. Той се провали, можеше да бъде още 8 години на власт. Политиката у нас е персонализирана“, коментира бизнесменът.Според него жените на Костов и Петър Стоянов не са се разбирали и това е повлияло и на тях. „Вероятно ни чакат трудни години, трябва да се адаптираме към промените в цивилизационен план. На вододел сме да преминем към западната цивилизация. Това значи човек да има повече власт като индивид“, заяви той. И добави, че сегашното правителство има голям шанс да се справи с кризите.


За него правилното е да си субсидира производството.

По думите му 4-те партии в коалицията имат проблем помежду си, а трябва да заедно да работят срещу инфлацията. „Руската зависимост е прозрачна – през природния газ. Системата им на доставки е квотна. Идеята е да се дадат различни квоти, за да се печелят бонуси, разпределени от руснаците“, посочи той. И припомни, че и преди е имало проблеми с газовите доставки.

 

Източник: dir.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар